Fluid Intelligence on kustannustehokkaiden Fluitec- ja NTF-tuotteiden edustaja Suomessa

Fluid Intelligence etsii aina ratkaisuja, joilla öljyn suorituskykyä voidaan ylläpitää mahdollisimman kauan. Me seuraamme jatkuvasti tieteen etulinjaa kuten myös kaupallisten ratkaisujen kehitystä ja etsimme asiakkaillemme parhaat toimintamallit. Siksi voit olla varma että edustamamme tuotteet ovat huippuluokkaa.

 

 
Fluitec_logo.JPG
 

Fluitec

Fluitec tarjoaa öljyn puhdistukseen ja erityisesti öljyn vanhentumistuotteiden poistoon tarkoitettuja puhdistuslaitteistoja. Laitteiden toiminta perustuu vanhentumistuotteiden sitomiseen ionivaihtomenetelmällä (Electrophysical Separation Process, ESP) tai sähköstaattisella menetelmällä (VOLT). Fluitec-tuotteita on käytössä sadoissa voitelukohteissa yli 65 maassa.   Fluitec-tuotteet soveltuvat kaikille voitelu- ja hydrauliöljyille  ja ne voidaan tarvittaessa sovittaa esimerkiksi lämmönsiirtoöljyn puhdistukseen.  
Fosfaattiesteriöljyjen puhdistukseen on saatavissa tehokas Fluitec Endure IX -ratkaisu. Endure IX poistaa fosfaattiesterinöljyn hajoamistuotteet sekä fenolisia alkoholeja, jotka muodostavat hartseja fosfaattiesteriöljyjärjetelmissä. 

 

ntf_logo.jpg

 

NTF

NTF:n laaja tuotevalikoima kattaa öljynpuhdistusratkaisut niin teollisuudelle, liikkuvalle kalustolle kuin yksittäisten käyttäjienkin tarpeisiin. 
NTF-suodattimet on suunniteltu tilanteisiin, joissa on erittäin korkeaa suodatusasteen tarvetta voiteluöljyille, lämmönsiirtoöljyille, vaihteistoöljyille, muuntajaöljyille ja lämmitysöljylle. Huippulaadukkaat suodattimet takaavat öljyjen puhtauden ja ne pystyvät parhaimmillaan 0,5 mikronin suodatustarkkuuteen.
NTF-tuotteita voidaan käyttää niin sivukiertopuhdistukseen kuin linjasuodatukseen vaativissa kohteissa, kuten moottoreissa, vaihteissa, ohjaustehostimissa, teollisissa hydrauliikoissa ja voitelukohteissa. NTF Filter B.V. on tehnyt yli 35 vuotta erittäin tehokkaita öljyn suodatusratkaisuja. NTF kehittää jatkuvasti teknologioitaan tuottaakseen asiakkailleen yhä tehokkaampia ratkaisuja tulevaisuudessa.