FLUID EYE® MONITOROINTI

Fluid Eye® Monitorointi on palvelu, jolla valvotaan koneikon öljyn suorituskykyä reaaliaikaisesti. Kohteen öljyssä kehittyvään potentiaaliseen suorituskykyongelmaan pystytään Fluid Monitorointi -ratkaisun avulla puuttumaan ennakoivan huollon toimenpiteiden avulla ennen kuin ongelma kehittyy käyttöhäiriöksi saakka.

 

Pyydä tarjous >>


Plug & play

Fluid Monitoroinnin seurantayksikkö toimii Plug & Play -periaatteella. Yksinkertaisen asennuksen jälkeen laitteisto yhdistyy auto- maattisesti Fluid Cloudiin ja aktivoi öljyn suorituskyvyn seurannan.

 

Lataa Fluid Monitorointi -esite (PDF) >>

FLUID_BOX_vihreä_tausta.jpg

Woikoski_ilmakompressori_20180201 2.jpeg

how it works

Fluid Monitorointi tukee kunnossapidon työtä vähentäen ennakoimattomia käyttökatkoja ja korjauksia parantaen tuotannon käyttöastetta. Fluid Monitorointi on IoT-ratkaisu, joka on käyttövalmis eikä tarvitse raskaita investointeja järjestelmäinfrastruktuuriin.


Helppo asentaa ja käyttöönottaa

woikoski_Loratukiasema_20180201 (5).jpg

Fluid Monitorointi -ratkaisu koostuu sensorista, yhteysyksiköstä sekä Fluid Cloud -palvelusta. Sensori asennetaan edustavaan kohtaan öljyjärjestelmää ja yhteysyksikkö soveltuvaan paikkaan kohteessa. Laitteisto on käyttövalmis automaattisesti ja öljyn suorituskyvyn arvoja voi seurata Fluid Cloud -palvelusta välittömästi.