CONNECTED OIL SOLUTIONS

solutions_diagram.png

Fluid Connected Oil -ratkaisut on tekoälyä hyödyntävä tuoteperhe, joka muodostuu kolmesta tuotealueesta – Fluid Monitorointi, Fluid Analytiikka ja Fluid Total. Fluid Cloud on palvelualusta, joka mahdollistaa nämä älykkäät ratkaisut ja jatkuvan öljyn kunnon seurannan. Fluid Asiantuntijapalvelut täydentävät kokonaisuuden vastaamaan asiakkaan tarpeita.

Fluid Connected Oil -ratkaisut seuraa jatkuvasti öljyn kuntoa ja ominaisuuksien kehitystrendiä Fluid IoT -verkon välityksellä. Se havaitsee pienimmätkin muutokset öljyn koostumuksessa, analysoi ne ja hälyttää tarvittaessa. Se mahdollistaa myös dataan perustuvan, proaktiivisen vikaantumisen estämisen.

Oil as a Service (OaaS) on uusi tapa ajatella voitelua. OaaS mallissa öljy muutetaan kuluerästä omaisuuseräksi. Lue lisää ratkaisuistamme alta.


Fluid Analytiikka

Fluid Analytiikka on teköälyn tukema ratkaisu öljyn kunnon seurantaan (OCM) ja analysointiin. Se hyödyntää Fluid Monitorointi -palvelun tuottamaa dataa, sekä muuta seuranta- ja käyttöinformaatiota.

Fluid Monitorointi

Fluid Monitorointi on keskeinen elementti Fluid Connected Oil -ratkaisussa. Se tarjoaa reaaliaikaisen öljyn kunnon valvonnan (OCM) asiakkaidemme tärkeisiin koneisiin. Fluid Monitorointi tarjoaa web-käyttöliittymän öljyn kunnon seurantaan, hälytysten hallinnan ja öljyn kunnon kuukausiraportit.


Fluid Asiantuntijapalvelut

Fluid Asiantuntijapalvelut kattaa kaikki näkökulmat öljyn kunnon hallinnasta. Siihen kuuluu öljyn laboratorioanalyysit, auditoinnit, asiantuntijaraportit, öljyn kunnostusprojektit, sekä öljyjärjestelmien huuhtelu- ja puhdistusprojektit.

Fluid Total

Fluid Total on kokonaispalvelu, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen öljyn kunnon seurannan (OCM), sekä kriittisten koneiden hallinnan ja ylläpidon asiakkaidemme tiloissa.