Fluid_asennus_turbiinigeneraattori_mv.jpg

FLUID RATKAISUT

Fluid Eye® -järjestelmä on kehitetty seuraamaan jatkuvasti öljyn kuntoa ja ominaisuuksien kehitystrendiä IoT-verkon välityksellä. Se havaitsee pienimmätkin muutokset öljyn koostumuksessa, analysoi ne ja hälyttää tarvittaessa. Se mahdollistaa myös dataan perustuvan, proaktiivisen vikaantumisen estämisen.

Oil as a Service (OaaS) on uusi tapa ajatella voitelua. OaaS mallissa öljy muutetaan kuluerästä omaisuuseräksi. Lue lisää ratkaisuistamme alta.


Fluid Eye® Cloud

cloud.png

Fluid Eye® Cloud on tiedonhallinta- ja palvelualusta, joka mahdollistaa älykkäät ratkaisumme sekä jatkuvan öljyn kunnonvalvonnan ja analytiikan. Skaalautuva ja turvallinen tietojen tallennus kerää kaikki tarvittavat tiedot öljyn suorituskyvyn analysoimiseksi reaaliajassa.


Fluid Eye® Monitorointi

monitorointi.png

Fluid Eye® Monitorointi on palvelu, jolla valvotaan koneikon öljyn suorituskykyä reaaliaikaisesti. Kohteen öljyssä kehittyvään potentiaaliseen suorituskykyongelmaan pystytään puuttumaan ennakoivan huollon toimenpiteiden avulla ennen kuin ongelma kehittyy käyttöhäiriöksi saakka.


Fluid Analyysit

analyysit.png

Fluid Intellingece tarjoaa täyden valikoiman öljyanalyysejä eri kohteille. Öljyanalyysien avulla voidaan mm. arvioida öljyn suorituskykyä, sen käyttökelpoista elinkaarta ja tarvittaessa puuttua koneikkojen käyttövarmuuteen liittyviin ongelmiin.

Fluid Intelligencen öljyanalyysit ovat saatavissa mm. turbiini-, hydrauliikka-, voitelu-, vaihde-, muuntaja- sekä lämmönsiirtoöljyille:


Fluid Asiantuntijapalvelut

asiantuntijaratkaisut.png

Fluid Intelligencen tarjoamia asiantuntijapalveluja ovat öljyanalyysit, auditoinnit ja riskienhallintapalvelut sekä öljyjärjestelmien kunnossapitoprojektit.

Auditoinnit ja riskienhallintapalvelut on tarkoitettu organisaation kokonaisvaltaisen öljynkäytön arvioimiseksi sekä kehittämiseksi.