Fluid_asennus_turbiinigeneraattori_mv.jpg

Fluid monitorointi

Fluid Monitorointi on palvelu, jolla valvotaan koneikon öljyn suorituskykyä reaaliaikaisesti. Kohteen öljyssä kehittyvään potentiaaliseen suorituskykyongelmaan pystytään Fluid Monitorointi -ratkaisun avulla puuttumaan ennakoivan huollon toimenpiteiden avulla ennen kuin ongelma kehittyy käyttöhäiriöksi saakka.

Fluid Monitorointi tukee kunnossapidon työtä vähentäen ennakoimattomia käyttökatkoja ja korjauksia parantaen tuotannon käyttöastetta. Fluid Monitorointi on IoT-ratkaisu, joka on käyttövalmis eikä tarvitse raskaita investointeja järjestelmäinfrastruktuuriin.

 

Pyydä tarjous >>


Screen Shot 2018-09-21 at 9.31.25.png

Hyödyt

Fluid Monitorointi tarjoaa asiakkaalle huomattavia hyötyjä kriittisten ja suurten kohteiden öljyjen käytön valvontaan:

1. Öljyn suorituskyvyn reaaliaikainen etävalvonta mahdollistaa erittäin tarkan kunnossapidon toteuttamisen ja välittömän puuttumisen kehittymässä oleviin ongelmiin.

2. Tuotannon käyttövarmuus paranee, kun huollon ja korjausten aiheuttamat toimitusketjujen katkot vähentyvät eikä kriittiset toiminnot halvaannu.

3. Mahdollistaa erinomaisella tarkkuudella hydrauli- ja voiteluongelmien juurisyyn määrittämisen sekä tehokkaan ongelmanratkaisun.

4. Mahdollistaa kunnossapidon strategian muutoksen öljyn kulutuksesta öljyn ylläpitoon käytössä, säästäen sekä taloudellisia että ympäristöresursseja.

 

Lataa Fluid Monitorointi -esite (PDF) >>

FLUID_BOX_vihreä_tausta.jpg

Woikoski_ilmakompressori_20180201 2.jpeg

SOVELTAMINEN

Fluid Monitorointi soveltuu kaikkien öljyä voiteluun, voimansiirtoon ja eristykseen käyttävien koneikkojen valvontaan kuten vaihteiden, hydrauliikkojen, voitelujärjestelmien tai muuntajien, niin kiinteissä kohteissa kuin liikkuvassa kalustossakin.

Fluid Monitorointi mahdollistaa koneikon suorituskyvyn ylläpidon ennakoivan kunnossapidon periaatteiden mukaan ilman käyttökatkoja tai kalliita korjauksia.


Helppo asentaa ja käyttöönottaa

woikoski_Loratukiasema_20180201 (5).jpg

Fluid Monitorointi -ratkaisu koostuu sensorista, yhteysyksiköstä sekä Fluid Cloud -palvelusta. Sensori asennetaan edustavaan kohtaan öljyjärjestelmää ja yhteysyksikkö soveltuvaan paikkaan kohteessa. Laitteisto on käyttövalmis automaattisesti ja öljyn suorituskyvyn arvoja voi seurata Fluid Cloud -palvelusta välittömästi.

Fluid Cloud -palvelussa asetetaan hälytysrajat, jonka jälkeen järjestelmä valvoo arvoja tuottaen automaattiset hälytykset ja kuukausiraportit kehityksestä. Tämä tieto voidaan yhdistää muuhun käyttötietoon, jolloin järjestelmän suorituskyvyn kehityksestä syntyy kattava kuva.