Fluid Intelligence on kustannustehokkaiden Fluitec, NTF ja Tan Delta -tuotteiden virallinen edustaja Suomessa

 

Fluid Intelligence toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja parhaiden teknologioiden avulla, joilla öljyn suorituskykyä voidaan seurata ja ylläpitää ennen näkemättömän kauan. Fluid intelligence seuraa jatkuvasti tieteen etulinjaa kuten myös kaupallisten ratkaisujen kehitystä etsiessään asiakkaidensa heille esittämien haasteiden ratkaisuja. 


 

Fluitec

Fluitec tarjoaa öljyn puhdistukseen ja erityisesti öljyn vanhentumistuotteiden poistoon tarkoitettuja puhdistuslaitteistoja. Laitteiden toiminta perustuu vanhentumistuotteiden sitomiseen ionivaihtomenetelmällä (Electrophysical Separation Process, ESP) tai sähköstaattisella menetelmällä (VOLT).

Fosfaattiesteriöljyjen puhdistukseen on saatavissa tehokas Fluitec Endure IX -ratkaisu. Endure IX poistaa fosfaattiesteriöljyn hajoamistuotteet sekä fenolisia alkoholeja, jotka muodostavat hartseja fosfaattiesteriöljyjärjestelmissä.

Fluitec-tuotteita on käytössä sadoissa voitelukohteissa yli 65 maassa. Fluitec-tuotteet soveltuvat kaikille voitelu- ja hydrauliöljyille  ja ne voidaan tarvittaessa sovittaa esimerkiksi lämmönsiirtoöljyn puhdistukseen.

NTF

NTF:n laaja tuotevalikoima kattaa öljynpuhdistusratkaisut niin teollisuudelle, liikkuvalle kalustolle kuin yksittäisten käyttäjienkin tarpeisiin.

NTF-suodattimet on suunniteltu tilanteisiin, joissa on erittäin korkeaa suodatusasteen tarvetta voiteluöljyille, lämmönsiirtoöljyille, vaihteistoöljyille, muuntajaöljyille ja lämmitysöljylle. Huippulaadukkaat suodattimet takaavat öljyjen puhtauden ja ne pystyvät parhaimmillaan 0,5 mikronin suodatustarkkuuteen.

NTF-tuotteita voidaan käyttää niin sivukiertopuhdistukseen kuin linjasuodatukseen vaativissa kohteissa, kuten moottoreissa, vaihteissa, teollisissa hydrauliikoissa ja voitelukohteissa. NTF Filter B.V. on tehnyt yli 35 vuotta erittäin tehokkaita öljyn suodatusratkaisuja. NTF kehittää jatkuvasti teknologioitaan tuottaakseen asiakkailleen yhä tehokkaampia ratkaisuja tulevaisuudessa. 


tan delta systems

Tan Delta Systems on johtava öljyn suorituskyvyn seurantaan keskittynyt teknologia- ja ratkaisutoimittaja. Tan Deltan kehittämällä laadukkaalla ja kustannustehokkaalla öljyn suorituskykyä mittaavalla sensorilla voidaan parantaa teollisten asiakkaiden kustannuskilpailukykyä ja operatiivista luotettavuutta.