Öljyleasing suomen markkinoille

Fluid Intelligence Oy tuo Suomen markkinoille mahdollisuuden vuokrata leasingsopimuksella käytössään olevat öljyt kiinteään kuukausihintaan.

Öljyleasingratkaisulla asiakkaamme voi taata että käytössä oleva öljy täyttää jatkuvasti voimansiirron, voitelun, eristyksen ja lämmönsiirron tekniset ja toiminnalliset vaatimukset. Etu on merkittävä verrattuna perinteiseen käyttöön, jossa öljyn ominaisuudet vain todennäköisesti vastaavat vaatimuksia.

Öljyleasingratkaisu tuottaa asiakkaalle noin 10-20% taloudelliset säästöt öljyn käytön tehostamisen, resurssien säästön ja myös ekologisen jalanjäljen pienenemisen kautta öljyjätteen vähentyessä radikaalisti. Innovatiivisessa ratkaisussa hyväksikäytetään mm. hajautettua Internet of Things (IoT) arkkitehtuuriin pohjautuvia seurantamenetelmiä tehostamaan perinteisiä kunnossapitomenetelmiä.

Öljyleasingratkaisu tarjotaan kaikkiin öljyjärjestelmiin, joissa voimansiirto-, voitelu-, eristys- ja lämmönsiirtoöljyn kulutus on merkittävää tai jotka ovat kriittisiä prosessille. Ratkaisu on saatavissa kaikille öljytyypeille ja laaduille asiakkaalle soveltuvalla laajuudella.

Fluid Intelligence Oy on omaisuudenhoitoyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle ratkaisuja tehostamaan voimansiirto-, voitelu-, eristys- ja lämmönsiirtoöljyn käyttöä tuottaen hyötyä taloudellisten ja ekologisten resurssien säästyessä.

Lue lisää öljyleasingratkaisusta ja muista tarjoamistamme palveluista
kotisivuiltamme http://fluidintelligence.fi.

Lisätietoja

Mikko Oksanen                                      puh. 0503086554
toimitusjohtaja                                       mikko.oksanen@fluidintelligence.fi

Lataa PDF tiedote tästä.