Fluid Intelligence kasvaa vauhdilla uusien tekijöiden myötä

Fluid Intelligencen ainutlaatuinen öljyn elinkaariajattelu ja siihen perustuvat tuotteet ja palvelut ovat saaneet osakseen paljon huomiota. Viimeisen puolen vuoden aikana hyvin öljytty koneistomme on saavuttanut monta uutta virstanpylvästä. Auditointeja, asiakasprojekteja ja analyysejä on tehty ympäri maata.

Uusia tekijöitä

Kasvun myötä olemme vahvistaneet tiimiämme myös uusilla tekijöillä. Eero Juustila ja Mika Perttula ovat liittyneet osakkaina Fluidin tiimiin. Eeron vastuualueena on Fluid Cloudin kehittäminen ja skaalaaminen. Mika on Fluidin hallituksen puheenjohtaja ja vastaa yhtiön liiketoiminnan kasvusta. Molemmilla herroilla on pitkä kokemus digitalisaatiosta ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Eero.jpeg

Eero osallistuu Fluid Intelligence Oy:n liiketoiminnan ja palvelujen globaalin skaalautuvuuden kehittämiseen yhdessä operatiivisen johdon ja hallituksen kanssa.

Eerolla on monipuolinen kokemus liiketoiminnan johtotehtävissä, sekä ICT:n, digitalisaation ja datan hallinnan hyödyntämisessä liiketoimiminnan kehittämiseksi skaalautuviksi palveluiksi.

Mika_virallinen_3.jpeg

Mika osallistuu yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen, strategiaan ja kasvuun liittyviin hankkeisiin SaaS-pilvipalvelut erityisenä fokusalueena.

Mikalla on 20 vuoden kokemus uusien liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt useissa kasvuyrityksissä kuten Netmill/Adcore Ab, Smartner Information Systems Ltd. ja toiminut ulkopuolisena konsulttina isoille organisaatioille kuten Nokia. Lisäksi Mika on ollut perustamassa ja kehittämässä yksityissijoittajia palvelevaa mobiilia Flioz-sovellusta.