Uusia tapahtumia ja kumppanuuksia

Green Tech Challenge (GTC) ja KasvuOpen

Fluid Intelligence kutsuttiin mukaan Kööpenhaminasta, Tanskasta lähtöisin olevaan Green Tech Challenge 2017 ohjelmaan.

GTC on kiihdyttämöohjelma nopeasti kasvaville Eurooppalaisille cleantech toimialan yrityksille, joilla on mahdollisuus tuottaa merkittäviä positiivisia vaikutuksia niin asiakkailleen kuin ympäristölle globaalissa mittakaavassa. Fluid esitteli innovatiivista Fluid Cloudia ja Oil-as-a-Service öljynhallintamalliaan pohjoismaiden johtaville sijoittajille yhdessä 13 muun osallistujayrityksen kanssa.

Samalla tiimimme osallistui vuosittain järjestettävään Kasvu Open -kilpailuun.

Green_Tech_Challenge_logo.png
 

Microsoft BizSpark Plus kumppanuus

Fluid Intelligence on valittu Microsoft BizSpark Plus kumppaniksi. BizSpark Plus kumppanuusohjelman avulla voimme kiihdyttää entisestään pilvipohjaisten palveluidemme kehitystä. Palvelemme asiakkaidemme tarpeita öljyanalyysien ja –hallinnan saralla entistä paremmin ja mahdollistamme öljyn muutoksen kulusta omaisuuseräksi.

Fluidin tekoälypohjainen öljyn etävalvonta, analyysi ja Oil-as-a-Service toimintamalli vie ennakoivan huoltotyön aivan uudelle tasolle. Nostamme palveluvalikoimallamme asiakkaidemme operatiivista toimintavarmuutta, laskemme kuluja ja kertyvää jäteöljyn määrää.