Vauhdikas syksy tuloillaan Fluidilla

Fluid Intelligencen www-sivut uudistuneet

Olemme uusineet kotisivumme palvelemaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme entistä paremmin. Nyt löydät täältä nykyiset ratkaisumme, kirjoituksia asiakkaidemme arjesta sekä asiantuntijoidemme analyyseja alaa askarruttavista päivän teemoista.

Lisäksi fluidintelligence.fi on ajantasainen uutislähde kiertotalouteen, kestävään kehitykseen ja moderneihin tuotantotapoihin liittyvissä aiheissa. Vaikka palvelumme on aina henkilökohtaista, uskomme että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme hyötyvät myös paremmin jäsennetystä verkkopalvelusta. Uutta tietoa uutisten ja blogien muodossa päivittyy lähes viikottain.

Siirry etusivulle ja tutustu uuteen kotiimme tästä.

Fluid_new_web_main_page.jpg

Menestystä Kasvu Open -tapahtumassa

Kasvu_open_logo_2015-web-01.jpg

Fluid jatkaa Kasvu Open -yrityskehitystapahtumassa loppuun saakka. Fluidin, teollisuuden toimintavarmuutta lisäävä sekä ympäristöä ja kustannuksia säästävä voiteluöljyratkaisu voitti Kiertotalous-osion Kunniamaininnan ja varmisti jatkomme lokakuussa pidettävään Kasvu Open -finaaliin (Jyväskylä, 25-26.10.2017)

Kasvu Open on Suomen suurin kasvuyrittäjyysohjelma, jossa yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sparraus lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. 

Finaalissa nähdään miten Fluid Intelligence pärjää kisassa muita kovia Kiertotalous-kategorian kilpailijoita vastaan. Lisätietoja itse Kasvu Open tapahtumasta löydät kilpailun omilta sivuilta.

Tekes vauhdittamaan Fluidin kehitystä

Source: Tekes

Source: Tekes

Myös Tekes on noteerannut tavoitteemme ja innovaatiomme voiteluöljyratkaisujen saralla ja on päättänyt lähteä tukemaan Connected Oil -ratkaisumme kehitystä sekä kansainvälistymistä.

Fluid Intelligence on luonnollisesti erittäin tyytyväinen uuteen yhteistyöhön Tekesin kanssa. “Tekesin saaminen kehitystyöhömme mukaan on erittäin merkittävä askel matkalla kohti kansainvälistymistä”, sanoo Mika Perttula, Fluid Intelligence Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Voit lukea lisää Tekes-rahoituksesta Tekesin sivuilta.