Uusia teknologioita puuttua öljyn vanhentumiseen

Olemme jälleen vahvistaneet yhteistyökumppaniverkostoamme ja nyt voimme julkaista jälleen uuden yhteistyökumppanin – Fluitec International LLC. 

Fluitec_RGB.jpg

 

UUSI TEKNOLOGIA PYSÄYTTÄMÄÄN ÖLJYN VANHENTUMINEN

Fluid Intelligence vahvistaa teknologista ratkaisuvalikoimaansa Suomen markkinoilla Fluitec -tuotteilla, jotka tarjoavat tehokkaat ja edulliset menetelmät puuttua öljyjen vanhentumisprosessiin. Yhteistyössään Fluid Intelligence ja Fluitec jakavat vision siirtymisestä voitelu- ja hydrauliöljyjen kulutuksesta niiden jatkuvaan käyttöön.

Fluitec on keskittynyt erityisesti öljyjen vanhentumisprosessin torjuntaan ja käyttöiän pidentämiseen eri teknologioilla. Ratkaisuihin kuuluvat VITA ESP öljyn puhdistusratkaisu, RULER öljyn antioksidanttipitoisuuden seurantaratkaisu, Endure IX ja Stealth EHC tuotteet fosfaatti-esteriöljyjen kunnossapitoon ja BOOST VR huuhteluaine tehostamaan öljyjärjestelmien huuhteluprojekteja.

Fluid Intelligence hyödyntää Fluitec teknologioita öljyleasingratkaisussaan ja tarjoaa tuotteet myös asiakkaiden omaan käyttöön. Kokonaisratkaisut mahdollistavat voitelu- ja hydrauliöljyjen käyttöiän radikaalin pidentämisen ekonomisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdistettynä innovatiivisiin etäseuranta- ja kunnossapitoratkaisuihin, lähes rajaton käyttöikä on mahdollinen jo pienissä voitelu- ja hydrauliöljykohteissa.

Fluid Intelligence ratkaisut ovat saatavilla kaikille öljyjärjestelmille, joissa voimansiirto-, voitelu-, eristys- tai lämmönsiirtoöljyn kulutus on merkittävää tai, jotka ovat kriittisiä prosessin käynnissäpidolle.

Fluid Intelligence Oy on omaisuudenhoitoyhtiö, joka tarjoaa teollisuudelle ratkaisuja tehostamaan voimansiirto-, voitelu-, eristys- ja lämmönsiirtoöljyn käyttöä säästäen samalla merkittävästi taloudellisia ja ekologisia resursseja.

Lue lisää öljyleasingratkaisusta ja muista tarjoamistamme palveluista kotisivuiltamme http://fluidintelligence.fi. Lue lisää Fluitec ratkaisuista heidän kotisivuiltaan http://www.fluitec.com.

Lisätietoja

Mikko Oksanen                                      puh. 050 308 6554
toimitusjohtaja                                       mikko.oksanen@fluidintelligence.fi