Tule tapaamaan Fluidin asiantuntijoita Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtumaan

pohjoinen_teollisuus_pysty.png

Pohjoinen Teollisuus 2018 on Pohjois-Suomen suurin teollisuustapahtuma. Se kokoaa yhteen alan parhaat osaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet. Tapahtumassa ovat mukana niin tärkeimmät kaivosteollisuuden laite- ja palvelutoimittajat kuin teollisuuden kunnossapidon laitteet ja järjestelmät. Tapahtuma järjestetään 23.-24.5.2018   Ouluhallissa ja Fluidin löydät osastolta 209. Osastollamme mm. Fluid Monitorointi -öljyn suorituskyvyn etävalvontaratkaisun esittely ja Fluid MINI öljynsuodatin testattavana.

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme messuosastolle. Samalla näet Fluid Monitorointi -demon paikan päällä ja kuulet tarkemmin sen hyödyistä. Sovi tapaaminen jättämällä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella tai soita: +358 50 308 6554 / Mikko Oksanen

 

Nimi *
Nimi