Fluidilla menestyksekäs rahoituskierros

fluidintelligence-logo_vaaka.png

Fluid Intelligence viimeisteli alkuvaiheen rahoituskierroksensa onnistuneesti huhtikuun alussa. Rahoituskierroksen tavoitteena on kiihdyttää Fluidin kasvua ja innovaatiotoimintaa entisestään. Rahoituskierroksen sijoittajat ovat ryhmä uusia ja jo aiemmin Fluidiin sijoittaneita rahoittajia.

”Yrityksemme rahoituskierros on saanut positiivisen vastaanoton kevään aikana. Rahoituksen turvin pystymme varmistamaan riittävät resurssit innovaatiotoimintaamme ja tuomaan asiakkaillemme uusia, entistä tehokkaampia tapoja varmistaa operatiivinen toimintavarmuus. Samalla rahoitus nopeuttaa seuraavien kasvuaskeleiden ottamista kohti kansainvälistä toimintaympäristöä.” kertoo Fluidin hallituksen puheenjohtaja Mika Perttula.

Lisäksi Fluid on valittu Business Finlandin ja hallituksen CleanWeb-ohjelmaan mikä osaltaan rahoittaa Fluidin innovaatiotoimintaa vuoden 2018 kuluessa. Lue aiheesta lisää täältä.