Fluid Intelligence mukaan Business Finlandin CleanWeb-kärkihankkeeseen

Business_Finland.jpg

Fluid Intelligence on mukana Business Finlandin eli entisen Tekesin ja hallituksen kärkihankeohjelmassa CleanWebissä. CleanWeb-ohjelman tavoitteena on synnyttää nopeasti skaalautuvaa cleantech-liiketoimintaa ja nopeuttaa alan pk-yritysten pääsyä markkinoille. Samalla Fluidin innovaatiotoimintaa rahoitetaan Business Finlandin toimesta. Rahoituksen tarkoituksena on kannustaa yrityksiä lisäämään omaa tutkimus- ja kehitystoimintaansa. 

”Olemme iloisia että Business Finland tukee innovaatiotoimintaa ja on vahvasti mukana kehittämässä suomalaista cleantech-osaamista. Fluid Intelligence tarjoaa konkreettisia ratkaisuja siihen, miten jäteöljyn määrä pudotetaan puoleen nykyisestä ja sitä kautta vähennetään CO2-päästöjä. Uskomme, että nykyajan haasteet vaativat uudenlaista ajattelua ja olemme luoneet sen ympärille konkreettisen toimintamallin.” kertoo Fluid Intelligencen hallituksen puheenjohtaja Mika Perttula.

Lue lisää Business Finlandin CleanWeb-hankkeesta täältä.