Kiertotalouden startup-buumi

Business_Finland_logo.jpg

Miksi kiertotalous on juuri nyt niin paljon esillä ja mitä kiertotalous tarkoittaa suomalaisille kasvuyrityksille? Suomessa käynnissä oleva startup-buumi on levinnyt kiertotalouden alueelle. Nuorilla kasvuyrityksillä on intoa ja kykyä kansainväliseen kasvuun. Tämän lisäksi ne haluavat aidosti vaikuttaa ilmastomuutokseen.

Business Finlandin mielenkiintoisessa blogikirjoituksessa käsitellään kiertotalouden startup-buumia. Mukana myös Fluid Intelligence ja muita kehityksen kärjessä kulkevia kotimaisia start-up -yrityksiä. Lue kirjoitus Business Finlandin sivuilta: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/blogs/2018/business-finland-vie-kiertotalouden-startupit-maailmalle/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=bf_uutiskirje_16_2018