Business Finland innostui Cleantech-innovaatiostamme

bf_logo_blue_rgb.jpg

Yksi Fluid Intelligencen pitkäaikaisista kumppaneista, Business Finland, kertoo tuoreessa artikkelissaan innovaatiostamme sekä hyvin liikkeelle lähteneestä kaupallistamisesta Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.

Suomelle on kriittistä synnyttää nopeasti skaalautuvaa cleantech-liiketoimintaa ja nopeuttaa alan pk-yritysten pääsyä markkinoille. Business Finlandin CleanWeb-ohjelma haluaa tukea juuri tässä - ja kehittämämme Fluid Eye on hyvä esimerkki ohjelman synnyttämistä onnistumisista.

Mitä oivaltavaa Fluid Intelligence sitten on kehittänyt? Lue Business Finlandin selkokielisestä artikkelista hyvä yhteenveto innovaatiostamme ja sen kaupallistamisesta.

https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/caset/2019/paastot-alas-oljynseurannalla/